Portfolio

Koersdocument Waterschap Vechtstromen
-2017-

Koersdocument binnenzijde

Koersdocument Waterschap Vechtstromen

In het kader van het project Ruimte voor de Vecht bracht het waterschap Vechtstromen een koersdocument uit in de vorm van een 84 pagina’s dik boekje. Het document is een bouwsteen voor alle gebiedspartners waar Vechtstromen mee samen werkt (Provincie Overijssel, LTO, Staatsbosbeheer, Bestuursdienst Ommen-Hardenberg en Vechtdalmarketing).

In opdracht van Vechtstromen leverde ik 10 foto’s van de Vecht voor illustratie van het boek. Van de 10 werden uiteindelijk 5 foto’s geplaatst. Een voor de voor/achter kant, drie stuks over 2 volledige bladzijden en een op een bladzijde. Hieronder enkele gepubliceerde foto’s.

 

 

Bouwkavels Landgoed Singraven
-2017-

Van Rentmeesterkantoor Te Nuyl BV in Dalfsen kreeg ik de opdracht om, ten behoeve van de Stichting Edwina van Heek, de landschappelijke locatie en omgeving van de nieuwe bouwkavels op landgoed Singraven voor de archieven op de foto vast te leggen. Dat komt overeen met de situatie van voor de start van de nieuwbouw. Hieronder een selectie van een aantal landschapsfoto’s van kavels waarop de bebouwing is verdwenen en kavels waarop de bestaande bebouwing verdwijnt.

 

 

Content-fotografie voor Tempco BV
-2017-

Internationaal bedrijf dat temperatuurmeettechniek ontwikkelt en fabriceert.

Een nieuw gebouw en een nieuwe site was de aanleiding dat ik werd verzocht het gebouw en het personeel te fotograferen ten behoeve van de nieuwe presentatie op het www en een ‘smoelenboek’ voor social media en team-voorstelling.

Hieronder een selectie van de content-fotografie.

Content Fotografie en Beeldcommunicatie

Zijn stockfoto’s uit en is echte fotografie in? Kan je als bedrijf of instelling nog wel de juiste stockfoto’s aankopen die het verhaal vertellen van je bedrijf/project en product in je uitingen naar je doelgroep? Denk daarbij dat tegenwoordig de presentatie van je bedrijf en/of product niet meer alleen via een advertentie in een krant kunt afdoen.

Je wilt breed gebruik maken van de digitale mogelijkheden om je boodschap te verspreiden. Een eigen website en daaraan gekoppeld Social Media is tegenwoordig een must. 

LEES VERDER

 

 

Interieur en exterieur fotografie voor Boerderijappartementen en B&B’s
-2016-

 

 

 

 

Boerderijappartementen De Kleine Hulst.

Hier wordt ‘s morgens geen ontbijt geserveerd zoals in een B&B. Maar het principe is hetzelfde. De eigenaar wilde de site vernieuwen met een duidelijker beeld van de appartementen. Meer nadruk op het ruimtelijke en compleetheid van de appartementen maar ook de ruimte en uitzicht buiten de appartementen.

Onderstaand een greep uit de door mij gemaakte foto’s

error: Content is protected !!