Over
Welkom.

Van harte welkom op mijn fotografie website. Ik ben Ron Zervaas en ik ben allround fotograaf. Ik stel het zeer op prijs dat je hier komt kijken naar wat ik te bieden heb.

Ik zie elke opdracht als een uitdaging dus of het nu content-, portret-, event-, of interieur-fotografie is, ik ben je man als het op fotografie aankomt.

Gemakshalve onderscheid ik 4 ‘takken van sport’ waar ik in bezig ben.

  • dienstverlening aan het MKB
  • dienstverlening aan particulieren
  • landschapsfotografie
  • YouTube kanaal

Op deze pagina zal ik ze alle vier apart uiteenzetten met eventuele verdiepingen op andere pagina’s

Ik ben een self-made fotograaf die sinds 1979 de spiegelreflexcamera hanteert en in de donkere kamer nog mijn eigen negatieffilm ontwikkelde en foto’s afdrukte. In 2004 stapte ik over naar de digitale fotografie en beeldbewerking.

Het gewone kan bijzonder worden door de manier waarop het licht er op schijnt

Mij
MKB

Content-fotografie.

Staat voor eenduidige beeldcommunicatie van je bedrijf op je nieuwe of te upgraden site. Laat het visuele (belangrijkste) deel van je site zoals foto’s van het bedrijfspand, interieur en exterieur, product(en), profielfoto’s voor onder andere social media etc verzorgen door één fotograaf. Daarmee krijg je een eenduidige visuele presentatie van je bedrijf.

Laat mij die fotograaf zijn. Ik denk met je mee over wat voor foto’s je nodig hebt voor je site en voor andere social media. Samen gaan we vrijblijvend om de tafel zitten en maken een fotografie-plan. Ik weet en begrijp dat tijd geld is en ben daardoor flexibel in tijdstippen voor afspraken.

Meer weten over content-fotografie? Klik hier!

Particulieren
Dienstverlening aan particulieren komt meestal neer op het volgende.

Klik op een van de onderwerpen hierboven voor meer informatie!

Landschapsfotografie

Landschappen vormt de hoofdmoot van mijn vrije werk. Bij landschapsfotografie komt altijd de bijzonderheid van de locatie kijken. Veel landschapsfotografen reizen daarom de hele wereld over om de meest exotische en/of spectaculaire plekken te fotograferen. Ik beperk me vooralsnog tot Nederland. Overijssel (Salland, Twente en de Wieden) in het bijzonder. Het cultuurlandschap in Overijssel is het in mijn ogen zonder meer waard om vastgelegd te worden.

Mijn landschapsfotografie heb ik ondergebracht in een aparte site. Mocht je dat gemist hebben klik dan hier om er naar toe te gaan.

Mijn YouTube kanaal
Sinds kort heb ik een eigen YouTube-kanaal. Daar plaats ik nederlandstalige instructie video’s op over onder meer nabewerking van RAW foto’s, tips en trucs over alle onderwerpen van fotografie en nog veel meer. Geïnteresseerd? Klik dan hieronder om meer te weten te komen voor wie en welk niveau de video’s bedoeld zijn. Ook vindt je daar een overzicht van welke onderwerpen ik in de toekomst ga behandelen. Misschien zit er wat voor jou bij? Als dat zo is, abonneer je dan op mijn kanaal zodat je een melding krijgt als ik een nieuwe video plaats.
Gereedschap

Met enige regelmaat vragen belangstellenden mij met welke apparatuur ik fotografeer. Ik werk als vanzelfsprekend met professionele apparatuur van met name Nikon. Voor degene die meer willen weten, heb ik hieronder een overzichtje geplaatst.  

Body: Nikon D750, Glas:Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8, Nikkor AF-S 70-200mm f/2.8, Nikkor AF-S 105mm f/2.8 VR Micro, Samyang 14mm f/2.8 Aspherical IF ED UMC .

Mijn beeldbewerking vertrouw ik toe aan Adobe Lightroom Classic en Adobe Photoshop.

 

error: Content is protected !!